Thursday, September 13, 2012

BBQ With my Ex-Shift

Tadi (13.9.2012) shif lama aku buat bbq kt umah Kak Fyona dan husben dia En. Rizal. Aku mula2 tak tau...lapaq punya pasal aku call la si hisham nak ambik moto dia sat p keluaq makan.kebetulan time tu aku kt IPD Tawau dia pon ajak la aku join depa sekali buat bbq tu...aku pun dengan muka tak malunya ambik moto dia (sbb time tu dia dah kt sana) p la umah kak Fyona.Ramai jugak la yg kat sana ada....incharge lama (KPL Razali, SIfu yakni org yg selalu nasihat dan tunjuk ajaq aku pun ada (Kpl Zul), c rozaidi pun ada...budak JPAM pun ada....memasing bawa bini memasing....aku??huhuh..yg bujang sah2 la bawa diri dan perut.Siap Tapaw bawa bilik umah lagi....kt bawah ni ada aku chare pic yg aku ambik....





 KPL ZUL tunggu masa nak makan


Hisham -org yg ajak aku 






 KPL Razali dengan aku bakaq ayam....hehehe








 belakang tu laut...ye la dekat pengkalan merin...








 En. Mustakim pun ada...








 mAKAN time....


last2 yg ni ja tinggai...hahaha

Sorry la sebab kualiti gambaq kurang memuaskan maklum la guna handpone nokia N86 jak....lupa bawa Canon... :P

2 comments:

RiOna RainbOw said...

awat ckp mcm tu hoho..xda halangan la klu dtg,kita semua kan kawan. x tau adik ada bdekatan.selamat hr rya hihi

edyAZHAR said...

hehehe...saja je...